https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2016. Makaron orkiszowy z wątróbką i gruszką. Przepis Krzysztofa Bielawskiego [wideo]

oprac. (d-ka), wideo: Agata Wodzień
Archiwum
Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, był członkiem kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Makaronu razowego orkiszowego BIO" Wytwórni Makaronu "Bio" Aleksandry i Mieczysława Babalskich w Pokrzydowie koło Brodnicy. Makaron zwyciężył w kategorii "Produkty ekologiczne.

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Bez jaj! To makaron od Babalskich. Głosujcie! [wyniki]

Przepis Krzysztofa Bielawskiego na Makaron orkiszowy z wątróbką drobiową, gruszką, jarmużem i pudrem z orzechów:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska