Ziemniaki - 1-1,30, fasolka szparagowa - 6-7, cukinia - 2,50-3, pomidory - 1,5-6, ogórki gruntowe do kiszenia - 2-4, pęczek włoszczyzny - 4, bób - 7, główka kapusty - 1,50-3,50, kalafior 2-4 (sztuka), marchew - 3, seler - 2-4, por - 2, seler naciowy - 2, sałata - 2, natka pietruszki - 1,50 (pęczek), korzeń pietruszki - 10, chrzan - 11-17, ogórki małosolne - 8, cebula - 2-3,50, rzodkiewka - 1,5-2 (pęczek) buraki ćwikłowe - 2-4, papryka czerwona - 4,50-6, jabłka - 1-4, morele - 5-7, brzoskwinie - 3-4, śliwki - 2-3, wiśnie - 2-4, porzeczki - 3-6, jagody (szklanka) - 4-5 (szklanka), maliny - 4,50 (małe pudełko), truskawki - 10 (pudełko ok. 30 dkg), borówki - 18, słonecznik średni - 3, jajka - 0,6-0,8 zł (6-12 zł za mendel).
Program 300 plus - jak otrzymać wsparcie finansowe?