EKOLOGIA
    Upór, konsekwencja i cierpliwość - kluczowe w rolnictwie...

    Upór, konsekwencja i cierpliwość - kluczowe w rolnictwie ekologicznym [wideo]

    red

    Gazeta Pomorska

    Gazeta Pomorska

    Produkcja ekologiczna w Polsce - na czym to polega? Rolnicy i przetwórcy opowiadają o swoich doświadczeniach dotyczących produkcji żywności eko z jednoczesnym poszanowaniem środowiska naturalnego. Projekt Jemy Eko realizuje Polska Izba Żywności Ekologicznej – Partner KSOW.
    Film ma promować zrównoważoną produkcję, dystrybucję i konsumpcję żywności. Celem projektu jest też informowanie oraz edukowanie społeczeństwa w zakresie podstawowych i praktycznych zasad i sposobów identyfikacji ekologicznych produktów spożywczych przez konsumentów, w tym pod kątem krajowości i lokalności pochodzenia tych produktów.

    Czytaj treści premium w Gazecie Pomorskiej Plus

    Nielimitowany dostęp do wszystkich treści, bez inwazyjnych reklam.

    Komentarze

    Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej
    NAUCZYCIEL I SZKOŁA NA MEDAL - głosowanie rozpoczęte! Zobacz, kto został nominowany do nagrody

    NAUCZYCIEL I SZKOŁA NA MEDAL - głosowanie rozpoczęte! Zobacz, kto został nominowany do nagrody

    Zobaczcie ogłoszenia z 1899 roku [zobacz zdjęcia]

    Zobaczcie ogłoszenia z 1899 roku [zobacz zdjęcia]