https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

W Solankach walczyli przyszli szefowie kuchni

Dominik Fijałkowski
W inowrocławskich Solankach odbyła się kolejna edycja konkursu Kulinarny Master Team. Zmagały się zespoły młodych kucharzy reprezentujących: szkoły podstawowe nr 4, 9, 11, 16 i integracyjną, Gimnazjum nr 3, Świetlice Miejskie Ośrodka Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Uzależnień oraz dzika drużyna wybrana spośród widzów. Wygrały ekipy z SP nr 4 i SP nr 16. Kucharze musieli przygotować dania obowiązkowe, m. in. naleśniki i sałatkę z kurczakiem. Jury oceniała estetykę wykonania, walory smakowe, a także porządek na stanowiskach podczas wykonywania potraw.
W inowrocławskich Solankach odbyła się kolejna edycja konkursu Kulinarny Master Team. Zmagały się zespoły młodych kucharzy reprezentujących: szkoły podstawowe nr 4, 9, 11, 16 i integracyjną, Gimnazjum nr 3, Świetlice Miejskie Ośrodka Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Uzależnień oraz dzika drużyna wybrana spośród widzów. Wygrały ekipy z SP nr 4 i SP nr 16. Kucharze musieli przygotować dania obowiązkowe, m. in. naleśniki i sałatkę z kurczakiem. Jury oceniała estetykę wykonania, walory smakowe, a także porządek na stanowiskach podczas wykonywania potraw. Dominik Fijałkowski
W inowrocławskich Solankach odbyła się kolejna edycja konkursu Kulinarny Master Team. Zmagały się zespoły młodych kucharzy reprezentujących: szkoły podstawowe nr 4, 9, 11, 16 i integracyjną, Gimnazjum nr 3, Świetlice Miejskie Ośrodka Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Uzależnień oraz dzika drużyna wybrana spośród widzów. Wygrały ekipy z SP nr 4 i SP nr 16. Kucharze musieli przygotować dania obowiązkowe, m. in. naleśniki i sałatkę z kurczakiem. Jury oceniała estetykę wykonania, walory smakowe, a także porządek na stanowiskach podczas wykonywania potraw.
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska