https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Dynia, kabaczek, cukinia i bakłażan w kuchni Anny Starmach [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Dynia, kabaczek, cukinia i bakłażan w kuchni Anny Starmach
Dynia, kabaczek, cukinia i bakłażan w kuchni Anny Starmach Dzień Dobry TVN/x-news
W kuchni „Dzień Dobry TVN” Ania Starmach przygotowała potrawy z jesiennych warzyw.

Gwiazda przedstawiła przepisy na cukinię faszerowaną kaszą gryczaną, bakłażan z parmezanem i sosem pomidorowym oraz makaron z dynią, pomidorami i boczkiem.

– Przygotowując te warzywa trzeba pamiętać o tym, że one same w sobie bywają mdłe – zaznaczyła Starmach.

– Jednak jeśli dodamy do nich przyprawy takie jak czosnek, czy papryka, to przemieniają się cudownie – dodała.

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska