MKTG SR - pasek na kartach artykułów

"Gotuj z Pomorską": Sałatka z kartofli i rzodkiewek [przepis Czytelniczki]

Barbara Kaczmarek (opr. ska)
Dodaj pokrojoną w plasterki cebulę dymkę ze szczypiorkiem i pokrojone w plasterki rzodkiewki
Dodaj pokrojoną w plasterki cebulę dymkę ze szczypiorkiem i pokrojone w plasterki rzodkiewki sxc.hu
- Znalazłam kilka przepisów mojej babci - mówi pani Barbara i dodaje: - Z biegiem czasu je udoskonalałam. Produkty, z których się je robi są dostępne w każdym sklepie, a sposób przyrządzenia dań jest bardzo łatwy.

Składniki:

45 dag małych ziemniaków
4 łyżki sosu winegret
4 cebulki dymki
pęczek rzodkiewek

Ruszył konkurs "Gotowanie z Pomorską". Baw się z nami zgłoszenia przyjmujemy do 10.11.2011.
Ziemniaki obrać, ugotować we wrzącej osolonej wodzie.

Odlać przełożyć do salaterki i wymieszać z sosem. Pozostawić do wystygnięcia.

Dodać pokrojoną w plasterki cebulę dymkę ze szczypiorkiem i pokrojone w plasterki rzodkiewki. Dobrze wymieszać.

Czytaj e-wydanie »

Nieruchomości z Twojego regionu

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska