Składniki:
2 duże cebule
1 puszka tuńczyka w oleju
1 paczka rozmrożonego szpinaku
1 serek topiony
Ruszył konkurs "Gotowanie z Pomorską". Baw się z nami zgłoszenia przyjmujemy do 10.11.2011.
Na patelnię wlewamy olej z puszki tuńczyka i na tym oleju podsmażamy pokrojoną cebulę.Następnie dodajemy rozmrożony szpinak i chwilę podsmażamy.
Dodajemy tuńczyka i serek topiony.
Całość jeszcze chwilę trzymamy na ogniu do rozpuszczenie się serka. I już. Zamiast serka topionego jeśli ktoś lubi może dodać fetę.
Podajemy z makaronem-ja używam makaronu pełnoziarnistego.
Danie jest proste,pożywne i smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno (np.w pracy).
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Oto księżniczka Bułgarii i jej muskularne ramiona. Daleka od odpicowanych royalsów!
- Wpływowa żona Skórzyńskiego też pracowała w TVN-ie. Zobaczymy ich razem na ekranie?
- Zawodnik ma nogi do nieba! Odważnie odsłoniła wysmuklone uda. Wspomniała o otarciach
- Tak mieszka Skrzynecka z mężem. Na tarasie dżungla, a w środku kicz | ZDJĘCIA