https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Grillowe menu. Czym zaskoczyć gości? Mamy propozycje!

Małgorzata Stempinska
Wśród zaproszonych zapewne znajdą się  miłośnicy grillowanych klasyków, jak i Ci, którzy doceniają kulinarne eksperymenty. Dobrze pamiętać także o osobach dbających o linię, poszukujący lekkostrawnych potraw z rusztu. Jak mówi Monika Berger, ekspert z firmy Berger, grono konserwatywnych klientów nie zmniejsza się. Oni najchętniej na ruszt kładą: steki z karkówki, żeberka, boczek, krupniok i kiełbasę. -
Wśród zaproszonych zapewne znajdą się miłośnicy grillowanych klasyków, jak i Ci, którzy doceniają kulinarne eksperymenty. Dobrze pamiętać także o osobach dbających o linię, poszukujący lekkostrawnych potraw z rusztu. Jak mówi Monika Berger, ekspert z firmy Berger, grono konserwatywnych klientów nie zmniejsza się. Oni najchętniej na ruszt kładą: steki z karkówki, żeberka, boczek, krupniok i kiełbasę. - nadesłane
Nadchodzące weekendy wielu z nas upłyną pod znakiem grillowania w gronie rodziny i przyjaciół. Dajcie się ponieść kulinarnej fantazji i zaserwujcie gościom wyjątkowe potrawy z grilla.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Ostatnia droga Franciszka. Papież spoczął w ukochanej bazylice

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska