Michał Skrzypczak (na zdjęciu przygotowujący ragout wieprzowo-warzywne) i Jan Rado z grupy "Szybcy i smaczni" podczas spotkania w Zespole Szkół nr 3 radzili klasom gastonomicznym. - Uczymy starych, sprawdzonych przez lata receptur, wykorzystujemy naturalne składniki bez sztucznych dodatków - mówi Jan Rado. Oprócz pokazów uczniowie "Trójki" wysłuchali też wykładu Marioli Karczewskiej ze Stowarzyszenia Rozwoju Regionalnego nt. pochodzenia żywności. Imprezę zorganizowała Agencja Rynku Rolnego. Nasi kucharze zdobyli mistrzostwo świata podczas zawodów w Czechach za ugotowanie tradycyjnego gulaszu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Opozda podjęła decyzję w sprawie Vincenta. Królikowski nie ma tu nic do gadania
- Ostrzegamy: Daniel Martyniuk znowu "śpiewa". Ekspertka wysyła go na oddział
- Dawno niewidziana Szostak na imprezie. Bardzo się zmieniła [ZDJĘCIA]
- Roksana Węgiel i Kevin Mglej wezmą nowy ślub! Sensacyjne szczegóły tylko u nas