https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

„Jagnięcina z Gzina najlepsza na nizinach". Przekonaj się!

pixabay.com
Promocja lokalnych produktów, na przykładzie jagnięciny i produktów owczego pochodzenia - to jeden z tematów seminarium zaplanowanego na piątek (5.03) w Gzinie. Poprzedzą je warsztaty kulinarne „Jagnięcina z Gzina najlepsza na nizinach". Brzmi ciekawie? Zgłoszenia są przyjmowane do jutra (3.03), decyduje kolejność. Wystarczy mail na adres [email protected] lub telefon pod numer 602 402 248.

Strefa AGRO Kujawsko-Pomorskie także na Facebooku. Dołącz do nas!

 

Seminarium będzie poświęcone działaniom promocyjnym w Dolinie Wisły w ramach akcji turystyczno-kulinarnej „Poznaj Smak Doliny Wisły - Niech Cię Zakole”.

 

Projekt ten zyskał wsparcie Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na wniosek Stowarzyszenia Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych TŁOK.

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska