Nasze Dobre 2016. Polędwiczki na bukiecie sałat. Przepis Sebastiana Ferenca [wideo]

Agnieszka Domka-Rybka
Sebastian Ferenc jest szefem kuchni City Hotelu w Bydgoszczy. Był członkiem kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Polędwiczek swojskich" Spółdzielni "Samopomoc Chłopska" w Pruszczu.

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Wędliny z Pruszcza znowu chcą być najlepsze

Produkt z Pruszcza zwyciężył w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016" w kategorii: "Mięso i wędliny".

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie