https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2016. Miruna nowozelandzka z masłem tymiankowym. Przepis Macieja Goncerzewicza [wideo]

oprac. (d-ka)
Maciej Goncerzewicz jest szefem kuchni "Restauracji Sowa" w Bydgoszczy. Przewodniczył kapitule plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Superfileta - Miruny Nowozelandzkiej" firmy Abramczyk w Bydgoszczy.

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Wpłynęły do nas ryby Abramczyka

Produkt firmy Abramczyk zwyciężył w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016" w kategorii: "Przetwórstwo".

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska