Do przygotowania potrawy potrzebujemy:
- kg dowolnej ryby morskiej – filet
- kg warzyw łącznie ( marchew, pietruszka, seler, por, cebulka)
- pomidory w puszce lub koncentrat pom.
Rybę usmaż w panierce. Warzywa zetrzyj na tarce o dużych oczkach lub pokrój w słupki (cebulę w talarki). Usmaż. Dodaj sól, pieprz i koncentrat pomidorowy lub pomidory z puszki, według uznania i smaku. Wymieszaj warzywa z rybą. Zostaw, żeby się przegryzły.
Strefa AGRO Kujawsko-Pomorskie także na Facebooku. Dołącz do nas!
Przedstawicielki KGW z Podzamku Golubskiego. Z prawej - przewodnicząca Joanna Frączek:
![Ryba w warzywach na święta. Prosty przepis od KGW Podzamek Golubski](https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/25/45/5a3ce126343e2_p.jpg?1513939238)
Polecamy również:**Przepis na wegańską wigilię. Jaglannik czyli sernik bez sera**
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Krzysztof Rutkowski ujawnia prawdę o operacjach plastycznych. Wspomniał o Tajlandii
- Skawiński i Chylińska rozstali się w atmosferze tajemnicy. Nagle wspomniał jej wesele
- "Królowa Życia" już po ślubie! Laluna Unique wszystko pokazała. Co za suknia!
- Małgorzata Socha dumnie pręży brzuszek. Oniemieliśmy z zachwytu!