Kucharz zdradził w "Pytaniu na śniadanie" sposób na soczystego dorsza.
Okazuje się, że niezwykle ważny jest sposób, w jaki przygotowujemy rybę przed smażeniem, bądź pieczeniem. Jak dzielić filet z dorsza? - Filety z dorsza zawsze kroimy wzdłuż głównej linii bocznej.
Ryba musi być w temperaturze pokojowej, dzięki temu będzie soczysta - wyjaśnił mężczyzna.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Która się ubiera, a która "przebiera"? Projektant wziął pod lupę gwiazdy po 50-tce
- Bronisław Cieślak przed śmiercią wyznał prawdę o Cieślak i Miszczaku. Chwyta za serce
- Iza Krzan pokazała się tak, jak stworzył ją Bóg. Na ten widok opadną wam szczęki
- Ważne oświadczenie Jolanty Fraszyńskiej. "Mój coming out"