https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Sekret soczystej ryby. Jak dzielić filet dorsza?

TVP/x-news
Jak dzielić filet dorsza?
Jak dzielić filet dorsza? TVP/x-news
Jak przygotować rybę, by nie była sucha? Jurek Sobieniak ma na to radę!

Kucharz zdradził w "Pytaniu na śniadanie" sposób na soczystego dorsza.

Okazuje się, że niezwykle ważny jest sposób, w jaki przygotowujemy rybę przed smażeniem, bądź pieczeniem. Jak dzielić filet z dorsza? - Filety z dorsza zawsze kroimy wzdłuż głównej linii bocznej.

Ryba musi być w temperaturze pokojowej, dzięki temu będzie soczysta - wyjaśnił mężczyzna.

Czytaj e-wydanie »

Zaplanuj wolny czas - koncerty, kluby, kino, wystawy, sport

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska