https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Jakie warzywa wybrać? Surowe czy gotowane?

x-news/Agencja TVN
Każda dobrze zbilansowana dieta powinna być bogata w warzywa. W jakiej postaci powinniśmy je spożywać, by były dla nas najzdrowsze? Warzywa, które są zdrowsze po ugotowaniu to szpinak, marchew, czy pomidory. Natomiast warzywa, które mają lepsze właściwości na surowo to papryka, czosnek i cebula. Zdjęcia pochodzą z bazy x-bank gallery.

Wybrane dla Ciebie

Nowy rok szkolny ze sporymi zmianami! Uczniowie mogą być zaskoczeni

NOWE
Nowy rok szkolny ze sporymi zmianami! Uczniowie mogą być zaskoczeni

MISTRZOWIE FOTOGRAFII Głosowanie rozpoczęte! Głosuj na swoich faworytów!

MISTRZOWIE FOTOGRAFII Głosowanie rozpoczęte! Głosuj na swoich faworytów!

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska