Podczas spotkania zaproszeni goście mogli skosztować potraw z gęsiny na kilkanaście sposobów według starych, tradycyjnych kujawskich receptur. W czwartkowej degustacji udział wzięli; wicemarszałek województwa kujawsko-pomorskiego, powiatowi i gminni rajcy, miejscowi kapłani, powiatowe i regionalne władze KGW, sąsiednie KGW, oraz wielu innych zaproszonych gości.
Kujawsko-Pomorską Strefę AGRO znajdziesz na Facebooku - dołącz do nas!
Mirosław Kowalski
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?