Choć dla niektórych może to brzmieć zaskakująco i mało racjonalnie, jednak faktem jest, że niektóre owoce i warzywa są zdrowsze po ugotowaniu niż w surowej postaci. Obróbka termiczna sprawia, że zyskują wartości odżywcze. Czytaj też: Nie jedz tego rano! Top 8 rzeczy, których nie powinno się jeść na śniadanie [zdjęcia]Dobrze wiedzieć, które produkty niekoniecznie są zdrowsze na surowo. Sprawdź TOP 6 warzyw i owoców zdrowszych po ugotowaniu!Możesz je jeść do woli! 10 warzyw, które zawierają najwięcej wodyŹródło: Agencja TVN/x-news
Pixabay
Choć dla niektórych może to brzmieć zaskakująco i mało racjonalnie, jednak faktem jest, że niektóre owoce i warzywa są zdrowsze po ugotowaniu niż w surowej postaci. Obróbka termiczna sprawia, że zyskują wartości odżywcze.
Dobrze wiedzieć, które produkty niekoniecznie są zdrowsze na surowo. Sprawdź TOP 6 warzyw i owoców zdrowszych po ugotowaniu!
Zmniejszone dostawy szczepionek na COVID-19 do Europy
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.