Wybór dodatku do obiadu jest niemalże nieograniczony. W zależności od tego co lubimy lub na co mamy ochotę, możemy dodać warzywa pod każdą postacią w różnych konfiguracjach: na słodko, na ostro, słono czy miksując smaki.
To się dzieje z organizmem gdy jemy surówki!
Najczęściej na naszych stołach gości surówka z białej lub czerwonej kapusty, z kapusty kiszonej, marchewki czy pora. Pozytywy jedzenia surówek znajdziecie w galerii poniżej.
CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"