Tych rzeczy lepiej nie podgrzewać na drugi dzień. Oto lista
Nie zaleca się podgrzewania jedzenia, które było przechowywane w temperaturze pokojowej. Odgrzewanie niektórych potraw następnego dnia mogą skończyć zatruciem pokarmowym lub innymi niepożądanymi skutkami. O jakich produktach mowa? Szpinak, ziemniaki, grzyby, co jeszcze?
Sprawdź w naszej galerii, których produktów nie wolno podgrzewać. One nie tylko tracą na smaku, ale mogą być niebezpieczne dla naszego zdrowia. Wielu z nas zjada je codziennie na obiad. Zobacz przydatną listę!
Polski smog najbardziej szkodzi kobietom!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"