Nasze Dobre 2016. Grzanki z "Chleba gospodarza". Przepis Macieja Goncerzewicza [wideo]

oprac. (d-ka)
Archiwum
Maciej Goncerzewicz jest szefem kuchni "Restauracji Sowa" w Bydgoszczy. Przewodniczył kapitule plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Chleba gospodarza" Cukierni-Piekarni Stan-Mar w Czarżu.

Chleb z Czarża to najpopularniejszy produkt według Czytelników w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016".

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Stan-Mar stawia na "Chleb gospodarza"

Maciej Goncerzewicz poleca grzanki w paście tuńczykowej:

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie