Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2016. Grzanki z "Chleba gospodarza". Przepis Macieja Goncerzewicza [wideo]

oprac. (d-ka)
Archiwum
Maciej Goncerzewicz jest szefem kuchni "Restauracji Sowa" w Bydgoszczy. Przewodniczył kapitule plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Chleba gospodarza" Cukierni-Piekarni Stan-Mar w Czarżu.

Chleb z Czarża to najpopularniejszy produkt według Czytelników w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016".

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Stan-Mar stawia na "Chleb gospodarza"

Maciej Goncerzewicz poleca grzanki w paście tuńczykowej:

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Oto zwycięzcy! [foto i wideo]

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Dlaczego chleb podrożał? Ile zapłacimy za bochenek?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska