https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2016. Grzanki z "Chleba gospodarza". Przepis Macieja Goncerzewicza [wideo]

oprac. (d-ka)
Archiwum
Maciej Goncerzewicz jest szefem kuchni "Restauracji Sowa" w Bydgoszczy. Przewodniczył kapitule plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Chleba gospodarza" Cukierni-Piekarni Stan-Mar w Czarżu.

Chleb z Czarża to najpopularniejszy produkt według Czytelników w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016".

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Stan-Mar stawia na "Chleb gospodarza"

Maciej Goncerzewicz poleca grzanki w paście tuńczykowej:

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Oto zwycięzcy! [foto i wideo]

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska