https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Chów bez antybiotyków, to coś wyjątkowego? Oto fakty i mity o produkcji mięsa

Lucyna Talaśka-Klich
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Omówimy niektóre fakty i mity.
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Omówimy niektóre fakty i mity. Obraz salofoto z Pixabay
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bydgoszczy wyjaśnia wątpliwości związane z produkcją mięsa.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Rolnictwo

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska