https://pomorska.pl
reklama
Pasek artykułowy - wybory

Kulinarne triki na święta, czyli sprawdzone sposoby na pyszne dania

Małgorzata Stempinska
Co zrobić, by barszcz miał intensywnie czerwony kolor? Jak usunąć charakterystyczny zapach ryby? Jak sprawić, by pierniczki były odpowiednio miękkie?  Zdradzamy sprawdzone kulinarne triki na pyszne świąteczne potrawy.
Co zrobić, by barszcz miał intensywnie czerwony kolor? Jak usunąć charakterystyczny zapach ryby? Jak sprawić, by pierniczki były odpowiednio miękkie? Zdradzamy sprawdzone kulinarne triki na pyszne świąteczne potrawy. Pixabay.com
Co zrobić, by barszcz miał intensywnie czerwony kolor? Jak usunąć charakterystyczny zapach ryby? Jak sprawić, by pierniczki były odpowiednio miękkie? Zdradzamy sprawdzone kulinarne triki na pyszne świąteczne potrawy.

Zobacz wideo: Lista tradycyjnych potraw wigilijnych

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kulinaria

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska