Smażenie nie cieszy się dobrą sławą. Dodaje potrawie kalorii i sprawia, że dla niektórych, przyrządzone produkty mogą być ciężkostrawne. Czy istnieje sposób na zdrowe smażenie produktów? Według ekspertów jak najbardziej! Zobacz w naszej galerii, na czym zaleca się smażyć.
Na takich produktach najzdrowiej smażyć - lista
Czego z pewnością należy unikać. Według ekspertów, surowego masła używajmy do smażenia w niskiej temperaturze lub podsmażania. Ponadto powinniśmy się unikać margaryny, która zawiera szkodliwe dla zdrowia tłuszcze trans. Zdecydowanie lepiej nadaje się do wypieków i ciast.
Polski smog najbardziej szkodzi kobietom!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"