Przepis na aromatyczne kiełbaski grillowe przekładane bekonem i camembertem z ziołami

xZaktualizowano 

Sos musztardowo-miodowy:

  • Musztarda – 25 g
  • Miód – 25 g
  • Ocet winny – 25 g
  • Oliwa – 100 ml
  • Sól, czarny pieprz

Mieszaj dokładnie wszystkie składniki, aż powstanie gładki sos.

Kiełbaski grillowe:

  • Kiełbaski grillowe firmy Prosiaczek – 2 szt.
  • Camembert – 40 g
  • Wędzony bekon – 6 plastrów
  • Świeże oregano
  • Sól
  • Pieprz

Kiełbaski natnij wzdłuż, ale nie do końca. Rozłóż. Camembert pokrój na cienkie plasterki i ułóż na kiełbaski. Przypraw solą i pieprzem, ułóż listki oregano. Złóż kiełbaski, zamykając w nich ser, całość dokładnie zawiń wędzonym boczkiem. Grilluj na złoty kolor.

Partner:

Partner serwisu:

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3