Pasta jajeczna z selerem naciowym w trzech odsłonach

RedakcjaZaktualizowano 

Wideo

Zobacz galerię (2 zdjęcia)

Składniki:

  • 9 jajek ugotowanych na twardo
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 szalotka/mała cebula
  • 2 łodygi selera naciowego

Obrane jajka pokrój, połącz z majonezem i drobno posiekanymi łodygami selera oraz szalotką. Masę podziel na trzy równe części, dodaj do nich wybrane dodatki:

– Pasta z suszonymi pomidorami i oliwkami

Dodatki:

  • 6 suszonych pomidorów
  • 1/3 szklanki zielonych oliwek


– Pasta z wędzonym łososiem


Dodatki:

  • 2 plastry wędzonego łososia

– Pasta z twarogiem i ziołami

Dodatki:

  • 100 g twarogu
  • po 2 łyżki posiekanego koperku, szczypiorku i natki pietruszki

Pasty połącz z wybranymi, posiekanymi dodatkami. W razie konieczności dopraw do smaku. Podawaj z pokrojoną w słupki nacią selera.

Materiał oryginalny: Pasta jajeczna z selerem naciowym w trzech odsłonach - Gazeta Pomorska

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3