Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pasta jajeczna z selerem naciowym w trzech odsłonach

Redakcja
Wideo
od 16 lat

Składniki:

  • 9 jajek ugotowanych na twardo
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 szalotka/mała cebula
  • 2 łodygi selera naciowego

Obrane jajka pokrój, połącz z majonezem i drobno posiekanymi łodygami selera oraz szalotką. Masę podziel na trzy równe części, dodaj do nich wybrane dodatki:

– Pasta z suszonymi pomidorami i oliwkami

Dodatki:

  • 6 suszonych pomidorów
  • 1/3 szklanki zielonych oliwek


– Pasta z wędzonym łososiem


Dodatki:

  • 2 plastry wędzonego łososia

– Pasta z twarogiem i ziołami

Dodatki:

  • 100 g twarogu
  • po 2 łyżki posiekanego koperku, szczypiorku i natki pietruszki

Pasty połącz z wybranymi, posiekanymi dodatkami. W razie konieczności dopraw do smaku. Podawaj z pokrojoną w słupki nacią selera.

Pasta jajeczna z selerem naciowym w trzech odsłonach

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska