https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Pasta jajeczna z selerem naciowym w trzech odsłonach

Wideo
od 16 lat

Składniki:

  • 9 jajek ugotowanych na twardo
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 szalotka/mała cebula
  • 2 łodygi selera naciowego

Obrane jajka pokrój, połącz z majonezem i drobno posiekanymi łodygami selera oraz szalotką. Masę podziel na trzy równe części, dodaj do nich wybrane dodatki:

– Pasta z suszonymi pomidorami i oliwkami

Dodatki:

  • 6 suszonych pomidorów
  • 1/3 szklanki zielonych oliwek


– Pasta z wędzonym łososiem


Dodatki:

  • 2 plastry wędzonego łososia

– Pasta z twarogiem i ziołami

Dodatki:

  • 100 g twarogu
  • po 2 łyżki posiekanego koperku, szczypiorku i natki pietruszki

Pasty połącz z wybranymi, posiekanymi dodatkami. W razie konieczności dopraw do smaku. Podawaj z pokrojoną w słupki nacią selera.

Pasta jajeczna z selerem naciowym w trzech odsłonach
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska